Afscheidsfeestje PvdA-graaier Marleen Barth geschrapt 

28 maart 2018 - 16:39

Er komt toch geen afscheidsreceptie voor de opgestapte PvdA-senator Marleen Barth. Deze mevrouw is bij het grote publiek beter bekend als graaier die voor een duppie op de eerste rij wilde zitten bij de huur van een ambtswoning en als levensgenieter die vrolijk vakantie vierde op de Malediven toen haar collega's hun hoofd braken over de donorwet.

Op zich is het al vreemd te noemen dat ze met dit alles op haar kerfstok überhaupt een afscheidsreceptie (te beginnen met koffie en een toespraak, gevolgd door een glaasje wijn en nootjes) aangeboden krijgt.

Maar het ergste is nog dat ze het aanbod zonder schaamte accepteerde. Dit zorgde dan ook voor de nodige gefronste wenkbrauwen bij de overige senatoren: "Ze had natuurlijk kunnen afzien van een borrel, maar daar lijkt Marleen me niet het type voor", sneerde een van haar voormalige collega’s.

Inmiddels lijkt het feestcomité zich ook te beseffen dat dit misschien niet zo tactvol is, want een woordvoerder van de Eerste Kamer laat aan De Telegraaf weten dat de receptie is geannuleerd. Hij wil niet zeggen wat daarvan de reden is.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie