Verdachte tegen agent: trek je kleren uit!
Raar

Verdachte tegen agent: trek je kleren uit!.

Dit weekend is een Amerikaanse politieman gewond geraakt bij een gevecht met een blote man. De agent trof het heerschap nadat hij was afgegaan op een melding over een verdacht persoon in de plaats Flagstaff (Arizona).

Het verdachte sujet eiste van de diender dat hij zich ontkleedde en op de grond ging liggen, zo meldt ABC. De agent zag zich genoodzaakt zijn taser te gebruiken toen de man, ene Stanley Barnes, ondanks waarschuwingen op hem bleef af lopen. 

Daarop volgde een knokpartij, die beide op de grond deed belanden en van een heuvel af liet rollen. De agent kon na zijn val niet meer overeind komen. Drie andere mannen, onder wie een agent buiten dienst, schoten de onfortuinlijke diender vervolgens te hulp en wisten Barnes (25) in bedwang te krijgen totdat toegesneld politiepersoneel het klusje van ze overnam. 

Na afloop van de strijd bleek de diender die op de melding afkwam gewond is geraakt. Barnes werd onderzocht in een kliniek, waar men concludeerde dat hij onder invloed moet hebben verkeerd van badzout of een soortgelijke drug. De man heeft een geschiedenis van psychische problemen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →