Agressieve dakloze wil slaapplaats
Binnenland

Agressieve dakloze wil slaapplaats.

Dakloos zijn lijkt ons geen pretje. Zeker niet als de temperatuur ver onder het vriespunt komt is het buiten slapen iets verschrikkelijks. Daarom is het maar goed dat er instanties als het Leger des Heils bestaan.

Mensen die daar niet terecht kunnen staan er jammer genoeg vaak alleen voor. Vanmorgen in Roosendaal ging een persoon zonder vaste woon- en verblijfplaats veel te ver. Hij ramde rond 05.30 uur op de bel bij een woning aan de Beukenlaan.

De bewoonster deed open, verwachtte naar eigen zeggen een bekende aan te treffen. Om 05.30 uur, maar okee. Op dat moment trachtte de dakloze man de woning te betreden en kostte het de vrouw des huizes alle mogelijke moeite de indringer buiten de deur te houden.

Deur-rammen en ruit inkegelen

De inbreker, want dat ben je wanneer je als ongewenst iemand een woning wil binnengaan, pikte de afwijzing niet zonder slag of stoot en bleef meermaals op de deur bonken. Ook kegelde hij een ruit in

De gealarmeerde politie moest er aan te pas komen de woedende thuisloze bij de woning weg te slepen. Gelukkig voor hem zit hij nog vast. Dat betekent in ieder geval bed en brood voor de man.

Alle artikelen geladen. Overzicht →