'Ajax bood Nouri in coma nieuw 10-jarig contract aan'
Binnenland

'Ajax bood Nouri in coma nieuw 10-jarig contract aan'.

Bij Ajax is men diep bedroefd over het feit dat de familie Nouri de gang naar de arbitragecommissie maakt, waar zij ook nog recht menen te hebben op miljoenen euro's aan schadevergoeding.

Uit beelden denkt de familie Nouri te kunnen concluderen dat de reanimatie veel te laat op gang kwam, waardoor het Ajax eerder dit jaar aansprakelijk stelde voor de situatie. De advocaat van de familie beweert dat de club met 'te laat ingrijpen' tegen alle medische richtlijnen heeft gehandeld.

Kan wel wezen, maar de club stelt juist sindsdien alles te hebben gedaan om de familie het leed wat dragelijker te maken, zo zou Ajax de voetballer-in-coma een nieuw tienjarig contract voordat andere clubs hem wegkapen en permanente zorg hebben aangeboden.

Evenals huisvesting voor Nouri of hulp bij de oprichting van de Nouri Foundation, inclusief een eerste fikse donatie of een (jaarlijkse) benefietwedstrijd, meldt De Telegraaf 

Deze mogelijkheden zouden ook zijn besproken en voorgelegd aan de familie van Nouri, letselschadeadvocaat John Beer en advocaat Khalid Kasem. Zij hebben de voorstellen als onvoldoende beoordeeld en willen vooral dat Ajax verantwoording aflegt en flink wat geld op tafel smijt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →