Ajax-fans vallen Ziyech aan
Binnenland

Ajax-fans vallen Ziyech aan.

Sterspeler Hakim Ziyech van Ajax is gisteren door zijn eigen fans fysiek belaagd bij het uitstappen uit de spelersbus. Volgens De Telegraaf is de handtastelijkheid naar de Marokkaanse Nederlander door meerdere inzittenden uit de bus bevestigd.

Moet u zich voorstellen: u bent tussen de 20 en 40 jaar oud, gaat als een stampvoetend kind die zijn zin niet krijgt tegen de ruiten van een bus staan slaan en eist dat voetballers verantwoording aan u afleggen over een verliespartij. Want daar heeft u volgens uw beperkte hersencapaciteit recht op, zo redeneert u.

"Kankermongolen"

Dan komen desbetreffende spelers noodgedwongen de bus uit en laat u zien dat u werkelijk niets van voetbal begrijpt. Het elftal dat u liefhebt en heilig verklaart bij een winstpartij, zijn bij verlies ineens "kankermongolen".

De speler die over het hele seizoen gezien het best presteert en ook gisteren tegen PSV een aantal oogstrelende passes verstuurde, geeft u om die woorden nog wat kracht bij te zetten gewoon een duw. Hoe psychisch gestoord bent u dan?

Rijp voor een inrichting en een levenslang stadion- en gebiedsverbod met meldplicht als u het ons vraagt. Gelukkig zijn de beelden van AT5 heel verhelderend, laten we hopen dat er maatregelen worden genomen tegen het tuig dat zichzelf supporter noemt en de goedwillende aanhangers steeds opnieuw in een kwaad daglicht plaatst.

Om terug te komen op Ziyech, hij heeft inmiddels alles dat met Ajax te maken heeft van Instagram afgehaald. De vraag rijst of hij nog een dag langer voor de Amsterdammers wil uitkomen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →