Al Pacino leert mannen: pas op waar je hem in hangt

Al Pacino leert mannen: pas op waar je hem in hangt 

07 september 2023 - 13:35

OPINIE. Al Pacino is genaaid. Keihard genaaid. De beste man is al aardig op leeftijd (83) en toch is hij in de smerige trucjes gestonken van een jonge deerne van 29. Drie maanden geleden kregen ze nog een zoontje, nu zijn ze al uit elkaar en eist de moeder geld van Al Pacino. Deze Noor Alfallah is een parasiet waar je als man verre van moet blijven. Laat dit een les voor elke man zijn.

Een ouderwetse golddigger is dat mens dus. Dat ze all time legend Al Pacino keihard heeft genaaid voor zijn centen is niet geheel verrassend. Deze Noor Alfallah was eerder al samen met Mick Jagger (80 inmiddels) en met de Amerikaanse miljardair en investeerder Nicolas Berggruen (61). Wij denken te weten dat deze relaties niet per se te maken hadden met de liefhebbende karakters van deze kapitaalkrachtige heren. Sterker nog: wij durven hier zwart op wit te beweren dat zij puur voor de centen met deze mannen op leeftijd aanpapte.

Maar ze stuitte toen op een probleem. Samen zijn met mannen op leeftijd met geld is leuk, maar als de relatie wordt beëindigd, sta je met lege handen. Daar kan je twee dingen tegen doen: trouwen, zorgen dat je in het testament komt van sugardaddy en dan maar gewoon rustig wachten totdat-ie doodgaat. Of je laat je bevruchten en als het kind eenmaal geboren is, verbreek je de relatie om vervolgens voor je pasgeboren kind een dikke vette alimentatie te eisen. Eigenlijk heel slim van deze Noor, maar van Al Pacino is het natuurlijk vrij dom dat hij zich zo heeft laten misbruiken.

Maar goed, Al dacht waarschijnlijk niet meer zo helder na toen hij diep in de ogen keek van deze 29-jarige brunette. Pits pam poem, een blauw pilletje erin en hun zoontje Roman werd op 6 juni geboren in het Cedar's Sinai Hospital in Los Angeles. En nu eist Noor bij de rechtbank in LA centen. Veel centen waarschijnlijk. Papa Al mag van haar nog wel af en toe langskomen om Roman te zien, zo is ze ook wel weer, maar het moet wel ’redelijk’ blijven.

De les van dit alles: pas op waar je je snikkel in hangt. Voor je het weet moet je de portemonnee trekken omdat je per ongeluk een kind hebt verwekt. Doe het veilig, doe het met een rubbertje om, leg er een knoop in, maar pas op! Vooral als je een paar centen op de bank hebt, dan weten de vrouwtjes je geheid te vinden. Daar hebben ze een soort radar voor. Rijd je een mooie auto, dan moet je ook oppassen.

Hoeveel hij nu moet neertellen is nog onbekend, maar het zal aardig in de papieren lopen. Arme Al.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.