Albert Verlinde wordt bang, zegt alsnog 'sorry' voor uitspraken over Humberto

Albert Verlinde wordt bang, zegt alsnog 'sorry' voor uitspraken over Humberto 

26 januari 2022 - 10:24

Heee, nu er een proces dreigt aan te komen is roddeltante Albert Verlinde ineens 180 graden gedraaid en geeft hij toe dat hij maar wat zei toen hij vorige week presentator Humberto Tan zwartmaakte. 

Verlinde zei tijdens het onderwerp over The Voice of Hollanddat Tan ten tijde van zijn talkshow RTL Late Night, die van 2013 tot 2019 op de buis was, de gewoonte had om met leuke vrouwen nog wat 'na te babbelen' en hen appjes te sturen. Niet ongeloofwaardig, want we kennen tenslotte allemaal de verhalen over Dionne Stax, maar hij zou het met meer vrouwen geprobeerd hebben. Naar eigen zeggen vertelde Verlinde dit niet aan het Nederlandse publiek om Tan te naaien (nee, natuurlijk niet!), maar Tan kon het niet zo waarderen en deed aangifte van smaad en laster. Reden voor Verlinde om vrij snel daarna a lafjes terug te kabbelen.

Gisteren kwam hij daar nog even op terug: "Nu ik toch aan het woord ben wil ik heel graag iets zeggen. Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan en ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelooflijk veel spijt heb en mijn oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote, domme uitspraken", aldus Verlinde tijdens shownieuws.

Het is onbekend of Humberto zijn aangifte gaat intrekken, maar wij gokken zo van niet.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml