Albert Verlinde zwaait af bij RTL Boulevard
Entertainment

Albert Verlinde zwaait af bij RTL Boulevard.

Uiterst bedroevend nieuws deze morgen voor hartstochtelijke Albert Verlinde-fans. Het gezicht van het televisieprogramma RTL Boulevard heeft besloten om, na 15 jaar lief en leed gedeeld te hebben met kijkers, te stoppen met de presentatie van het programma.

Verlinde: "Om de zoveel jaar is het goed om eens terug te kijken, maar vooral vooruit te kijken. Na precies 15 jaar en de verhuizing van RTL Boulevard naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen. Het waren meer dan 2.600 uitzendingen waar ik met hart en ziel onderdeel van uitmaakte."

Programmadirecteur van RTL, Erland Galjaard, is zeer te spreken over Verlinde en noemt de presentator een "grondlegger, mede-ontwikkelaar én nestor van het programma." Galjaard steekt Verlinde nog meer veren in zijn reet door hem zelfs te betitelen als 'Mister Entertainment', zo schrijft RTL. Nu maar hopen dat het afscheid van Verlinde op 26 augustus aanstaande niet zo tranentrekkend zal worden als het afscheid van Toine van Peperstraten bij Studio Sport.

Alle artikelen geladen. Overzicht →