Alkmaarder gooit uitwerpselen over moslima en kids heen
Binnenland

Alkmaarder gooit uitwerpselen over moslima en kids heen.

Bizar. Bizar. De 43-jarige Halima el Faik en haar kinderen liepen afgelopen zaterdag rond 14.00 uur langs de Kapetongarage in Alkmaar, toen een 'blanke, blonde man van tussen de 20 en 25 jaar' vanaf het bovenste dek een emmer met plas en poep over het gezin heen gooide.

Volgens haar zwager, die middels Facebook schande sprak van het incident, zou de dader bij het gooien 'klote moslima' hebben geroepen en na zijn voltreffer nog even lachend hebben gekeken of hij de drie wel echt goed geraakt had. Een daad uit racistisch oogpunt dus.

Het Facebookbericht is inmiddels afgeschermd en daarom kunnen wij het niet delen. De zwager schrijft:

"De politie is al ingeschakeld en ik hoop dat deze jongen zich vrijwillig meld bij de politie!!
Alkmaar is van ons allemaal, en ik hoop oprecht dat veel mensen deze joker het juiste podium kunnen geven om te laten zien dat wij dit niet pikken hier in 072..
Mensen die rondom de garage wonen of ondernemers die daar zitten roep ik op om informatie te delen indien zij ook maar iets weten of vermoeden.
"

Nadat de vrouw de politie belde, werd de parkeergarage uitgeplozen. Toch is men er niet in geslaagd om een dader aan te houden, omdat de man in onbekende richting gevlucht zou zijn. Wie informatie over de urinegooier heeft, wordt verzocht zich te melden.

Volgens de zwager is het gezin "vernederd". Het gaat overigens naar omstandigheden goed met de familie. Na drie douchebeurten.

Alle artikelen geladen. Overzicht →