Alle nutteloze stemhulpen op een rijtje
Tech

Alle nutteloze stemhulpen op een rijtje.

Niet alleen het aantal partijen rijst deze verkiezingen de pan uit, ook de stemhulpen vliegen de kiezer om de oren. Naast het Kieskompas en de Stemwijzer zijn er ook het Groen Kieskompas, de Jongeren Kieswijzer en nog veel meer. Het kan de stemhulpmaker niet gek genoeg zijn. 

Wie zich helemaal de moeder verveelt kan bijvoorbeeld zo'n 210 filmpjes van politici bekijken op de Stemkijker

Brainwash koppelt u aan een filosoof uit een donker verleden en verbindt daar dan weer een partij aan. Erg nuttig om te doen tussen het nippen aan uw vieze bak slootwater op kantoor door. Met de Wijze Stemmer bent u weer enkele kostbare minuten kwijt en kunt u sneller uitklokken bij de baas. 

Ook Tim Hofman, kroonprins van BNN, kon niet achterblijven en lanceert een app voor de jeugdige kijkers. Omdat politiek zo saai is, is alles op de app natuurlijk supercool, vet en megatantoetof. 

Voor doorgestuurde knappe koppen aan de universiteit, die op kosten van belastingbetaler onderzoek doen naar allerlei belangrijke zaken, zoals een klooster in de twaalfde eeuw op de Utrechtse Heuvelrug, is er zelfs de Promovendi Kieswijzer

Voor de volgelingen van Jezus Christus heeft Kerk in Actie een speciale Diaconale Stemhulp gemaakt. Vrij vertaald: een kerkelijke kieswijzer. 

Mocht u wel een druk leven hebben: op de Snelle Stemwijzer bent u er zo uit. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →