'Allereerste date ooit in een datingshow van PowNed'

'Allereerste date ooit in een datingshow van PowNed' 

19 juli 2023 - 16:00

Als twintiger wil je natuurlijk niets liever dan jezelf vastketenen in een relatie. Het probleem: vindt maar iemand op die leeftijd die ook single is, en hard op zoek is naar vastigheid. Dat valt natuurlijk niet mee. Daarom gaan Kamil, Denise, Dakar en Leon in de tweede aflevering van de PowNed-webserie Slaapkamer Dates op zoek naar de ware liefde.

Kamil en Denise hebben gelijk een overeenkomst: Kamil is Pools en Denise ziet er Pools uit. “Je hebt geverfd blond haar, dus dan lijk je Pools”. Denise zoekt een leuke knul die niet meer ieder weekend brak in zijn bed ligt. Gelukkig voor Denise is met goed zoeken iemand gevonden die daar geen behoefte meer aan heeft. Ze vindt dat zijn slaapkamer er netjes uitziet maar de luchtjesverzameling van Kamil valt wel op: “Deze ruikt een beetje naar Axe deo”.

Niet alleen Denise en Kamil zijn op zoek naar de liefde. De achttienjarige Dakar vindt het ook wel eens tijd voor een date. Leon wordt daarmee haar allereerste date ooit en hij laat er geen gras over groeien: “Het zou wel crazy zijn als wij nu kinderen zouden krijgen en je moet uitleggen dat je mee hebt gedaan aan een datingprogramma van PowNed”. Gelukkig voor Leon is daar voorlopig nog geen sprake van. Hij trekt zijn clownspak aan en verrast Dakar met zijn hobby’s. Dakar vindt het allemaal niet zo gek: “Ik heb niet zo snel vooroordelen”. Dat is maar goed ook want Leon heeft nogal wat opvallende spulletjes in zijn kamer zoals, een bordje met ‘HOER’.

Benieuwd of het liefde of ongemakkelijkheid is? Bekijk hier de tweede aflevering van Slaapkamer Dates. Elke woensdag om 16:00 uur op het YouTubekanaal van NPO3.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml