Alles blijft

Alles blijft 

15 maart 2021 - 10:59

De Nederlandse verkiezingen in 2021 zullen niks veranderd hebben. Wat blijft er dan hetzelfde? Nou, alles. Het virus stopt niet met rondwaren, Famke Louise wordt nog steeds als een genie beschouwd, en in Zaandam waait de wind door de bomen. Rutte stopt niet met fietsen, terwijl ik oordeel dat hij zich beter zou voortbewegen op een brommer, en bovenop z’n helm zit een pluchen Patty Brard, die met haar eigen poes aan het spelen is. Dat is toch fraai? Zo’n poes van Patty Brard, ofschoon uitgelebberd en ronduit bejaard, die is nog steeds het bekijken waard, en bovendien draagt Rutte een motorjek met op de achterkant een geborduurde versie van Lilian Marijnissen, en of je het gelooft of niet, die zit óók met haar eigen poes te spelen.

Alles is seks, ook de verkiezingen. Sigrid Kaag krijgt vele stemmen omdat ontelbare mannelijke kiezers met haar naar bed willen. Ik heb een foto van Kaag uitvoerig bestudeerd, zelfs met gebruik van een loep, en toen dacht ik: nee, ik wil niet naar bed met Sigrid Kaag. Waarom niet eigenlijk? Ze is toch zeker geen lelijke lellebel, heeft geen zichtbare invaliditeit, en Thierry Baudet heeft me op een keer verteld dat, hoewel hij Kaag haat tot in het merg, dat mens lekker ruikt naar een parfum van Vittorio Assanti, een Italiaanse mode- en parfumontwerper, die vroeger priester was maar door de paus werd ontslagen nadat hij, rijdend op z’n brommer, een motorjek droeg met op de achterkant Sophia Loren en ik mag hier doodvallen als het niet waar is, op de met viltstift getekende afbeelding zit Sophia Loren met haar eigen poes te spelen.

Toch wil ik niet naar bed met Sigrid Kaag. Ik wens me overigens bij m’n tienduizenden lezers ervoor te excuseren dat hier thans verschillende keren met de eigen poes wordt gespeeld, maar het is niet anders. Vorige nacht droomde ik trouwens dat Carice van Houten met haar eigen poes zat te spelen, alsmede met de poes van Halina Reijn. Normaalgezien droom ik, een eenvoudige jongeman van katholieken huize, zelden erotisch getinte of anderszins onzedelijke taferelen, maar voor Carice van Houten wil ik gerust een uitzondering maken. Halina Reijn, op haar beurt, kan m’n kloten kussen.

Maar goed, bij verschillende Nederlandse politieke partijen zit geen enkel lekker wijf, bijvoorbeeld bij Denk, 50+, de CU, de PvdA, en Bij1. Sylvana Simons was vroeger wel aantrekkelijk, maar sinds ze een pruik draagt, botox in haar oorlellen spuit, en geen boeken meer leest van mij, is ze fysiek enorm achteruitgegaan. Ja, vroeger las Sylvana Simons trouw m’n twee romans per jaar, net als Henk Krol, Geert Wilders, en Lilianne Ploumen. Alleen Geert Wilders is niet afgehaakt. Hij heeft naar het schijnt gezegd dat m’n recente roman ‘Maanlicht Van Een Andere Planeet’ hem heel erg heeft aangegrepen, en dat hij dankzij deze roman vaker pita’s zal gaan eten bij Marokkaanse of Turkse halfcriminelen, die hun pitabar slechts gebruiken als vermomming van handel in drugs, wapens, en naaktfoto’s van Shirma Rouse.

Het is inderdaad zo dat ik, als anarchist, naast vele linkse lezers ook een aantal rechtse lezers heb. Er is zelfs een neonazistische skinhead in Gent die de titel van m’n roman ‘Mijn Haar Is Lang’ net boven z’n reet heeft laten tattooëren. Dus ja hoor, niks verandert en alles blijft, en of we daar blij mogen om zijn of integendeel verbaasd, treurig of hysterisch, het maakt niet uit, en de aarde is nog steeds een bol die vol loopt met idioten, die vroeger al idioten waren, vandaag evenzeer, en in de toekomst grotere idioten dan ooit tevoren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.