Als Sneeuwwitje met haar mannen in een verlaten mijn

Als Sneeuwwitje met haar mannen in een verlaten mijn 

22 juni 2023 - 14:15

Ook deze week ging Reinout weer op urbexpad met de knappe Stefanie en urbexvriend Daan in de PowNed-webserie URBEX. Deze keer gaan ze down under een verlaten mijn in. En dat is natuurlijk niet zonder risico’s: “Er zijn gedeeltes waar het plafond naar beneden is gekomen maar op zich als je rustig doet dan is het veilig”.

De vriend van Stefanie, Ivo, gaat ook mee op dit spannende avontuur. En met z’n allen gaan ze goed voorbereid de mijn in. Want je moet uiteraard wel een overlevingspakje meenemen voor als het misgaat: “Je moet altijd uitgaan van het slechtste dus we hebben drinken bij ons, eten bij ons, dingen waarmee we de weg terug kunnen vinden”. En gelukkig heeft Ivo lekkere nootjes mee zodat ze wat te knabbelen hebben onderweg: “Makkelijk, snel, vult goed”.

Maar wat maakt het bezoeken van een enge, donkere, stille en gevaarlijke mijn nou zo leuk voor Stefanie? "Ik heb natuurlijk vaak zat van die officiële grotten bezocht maar daar loop je gewoon als een dooie pier in en voel je niks bij. Maar dit, je voelt echt spanning. Je denkt echt als ik de weg maar niet kwijtraak. Je bent continue met allerlei dingen bezig. Dat maakt het gewoon vet”. Het is niet echt een alledaags uitje voor de vrije zaterdag en echt gezellig ook niet. Je moet in de mijn vooral niet te veel en te hard praten, anders wordt het nog je dood: “Door trillingen kan het natuurlijk instorten. Al die losse stenen hier zijn waarschijnlijk naar beneden gekomen".

Uiteraard is Reinout er zondag om 18:00 uur weer met een nieuwe aflevering. Dan gaat hij op avontuur met twee ghosthunters die de geesten proberen op te roepen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml