Als vrouw naar het mannentoilet? 'Werd in Dubai niet gewaardeerd!'

Als vrouw naar het mannentoilet? 'Werd in Dubai niet gewaardeerd!' 

24 april 2021 - 11:59

In de show Goed Fout worden uitspraken en fragmenten langs de morele meetlat gelegd. Deze week gaat het onder andere over het merk Always, dat de vrouwelijke symbolen van de verpakkingen heeft gehaald. Immers, ook transgender-mannen en mensen die zich indentificeren als non-binair hebben vaak nog een baarmoeder en menstrueren dus.

"Een goede actie?", vraagt presentatrice Katja Schuurman, waarop deelnemer Gerard Cox bijna van zijn stoel valt, daarmee de indruk wekkend dat hij dat in elk geval van niet vindt. Vervolgens wordt aan PowNed-verslaggeefster Nadia Palesa gevraagd of zij als vrouw wel eens naar het mannentoilet gaat, waarop zij antwoordt: "ja, als er een rij staat bij de vrouwen-wc." Maar hoe reageren mannen daar dan op? "Meestal ga ik er even snel langs, alleen toen ik op vakantie was in Dubai werd dat niet echt gewaardeerd!"

Wat vindt u? Kunt u als vrouw gewoon naar het mannentoilet als de nood hoog is en er een rij bij de vrouwen staat? En is het verwijderen van het vrouwelijke symbool door Always een goede actie? Schakel komende zondag in en kijk naar Goed Fout, 21.20 uur op NPO3!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Meest bekeken
image/svg+xml
Laatste nieuws
image/svg+xml