Amalia heeft lak aan coronaregels: teveel gasten op party

Amalia heeft lak aan coronaregels: teveel gasten op party 

16 december 2021 - 09:57

Begint het nu al? Prinses Amalia is vorige week 18 jaar geworden en vierde dat uitbundig, met een verjaardagsfeestje (weliswaar in de tuin, maar toch) waar maar liefst 21 gasten bij aanwezig waren.  

Opnieuw een Oranje die een dikke middelvinger uitsteekt naar ons, het klootjesvolk, en niet te vergeten naar de zorg. Want waar heel Nederland zich dient te houden aan het advies om maximaal vier mensen thuis uit te nodigen, geldt dat blijkbaar niet voor de koninklijke familie. Net zoals eerder het advies om niet te reizen niet voor hen gold.

Bronnen rond De Telegraaf hebben het trouwens over een feest 'waarbij zo'n honderd man aanwezig moet zijn geweest', maar de Rijksvoorlichtingsdienst spreekt dus van 21 man. Maar ja, 18 worden is dan ook een belangrijk mijlpaal in haar leven. En voor de rest van de 18-jarigen in Nederland geldt dat niet natuurlijk.

"De familie verkeerde in de overtuiging met deze bijeenkomst buiten en met de genomen voorzorgsmaatregelen op een verantwoorde manier met de corona-adviezen om te gaan”, aldus de RVD.

De koning heeft achteraf wel bij premier Mark Rutte opgebiecht dat het ’bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren'.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml