Ambtenaren-leed: Parkeergarage te klein voor auto's

Ambtenaren-leed: Parkeergarage te klein voor auto's 

16 november 2021 - 14:34

Gelukkig kunnen we alle hoofd- en bijzaken in dit land weer een beetje scheiden, want het echte leed vindt pas plaats onder het tijdelijke hoofdkwartier van de Tweede Kamer: de parkeergarage aldaar is zo klein dat de grote dure bakken van de ambtenaren er nauwelijks naar binnen kunnen. 

Zo hebben meerdere automobilisten al schade gereden doordat de gangen en parkeerplekken smal zijn, meldt het AD. Tot overmaat van ramp werken niet alle elektrische oplaadpunten naar behoren en zijn er van die schoften die met hun auto met vervuilende benzinemotor die plekken innemen. Ook zijn sommige parkeervakken afgezet in verband met brandveiligheid.

Het is wat: zo'n parkeergarage uit de jaren 80 waar je met je dikke audi of bmw door naar binnen moet. Weten die ambtenaren ook veel, wat de afmetingen van hun auto daadwerkelijk zijn. Is ook niet zo eenvoudig om te onthouden als je elk jaar een nieuwe leasebak krijgt. Sommigen parkeren dan maar even verderop, waardoor er liefst een kwartier extra gelopen moet worden.

Dat plaatst de QR-discussie of de vroege sluitingstijden voor de horeca toch in een wat ander perspectief. Wat eventueel zou kunnen helpen, is wellicht nog een paar extra rijlessen nemen. Of gewoon het OV pakken. Of de fiets, doet onze premier tenslotte ook weleens. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml