Ambulancebroeders belaagd door aso-familieleden patiënt

Ambulancebroeders belaagd door aso-familieleden patiënt 

14 augustus 2023 - 13:50

Het was afgelopen weekend weer eens zover. Ambulancemedewerkers, die met ziel en zaligheid mensenlevens redden, werden tijdens hun werkzaamheden belaagd door een stel aso-tokkies bestaande uit familieleden en buren van een patiënt die naar het ziekenhuis gebracht moest worden.

Dit verhaal speelde zich afgelopen zaterdag af aan de Shawzijde in Zoetermeer. In een woning was iemand onwel geworden en deze persoon moest voor medische noodzaak naar het ziekenhuis worden gebracht, zo schrijft een wijkagent op Twitter X. 

De ambulance kwam erbij, en de overige aanwezigen in de woning waren natuurlijk zo blij als een kind dat in dit land snel kundig medisch personeel op locatie aanwezig kan zijn. Nou, mooi niet dus. De medewerkers en toegesnelde politieagenten werden belaagd door familieleden (en buren) van de patiënt, kregen beledigingen naar hun hoofd geslingerd en toen ze wilden wegrijden werd de ambulance zelfs geblokkeerd.

De sfeer werd steeds grimmiger en uiteindelijk moest er assistentie komen. Te gek voor woorden... De politie heeft alle idioten in de kraag gevat en in de isoleercel gepleurd waar ze de komende tien jaar mogen wegrotten "Uiteindelijk is een persoon aangehouden en anderen zijn met gepast geweld weggeduwd en -gestuurd."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml