Amerika: ufo's waarschijnlijk niet van E.T.

Amerika: ufo's waarschijnlijk niet van E.T.  

04 juni 2021 - 11:08

Daar zal ons huismedium Robbert van den Broeke vast een andere mening over hebben... Amerikaanse inlichtingendiensten sluiten het weliswaar niet helemaal uit, maar zeggen geen bewijs te hebben dat de vele gesignaleerde ufo's de afgelopen twintig jaar bestuurd werden door buitenaards volk.

Dat zegt een aantal hoge functionarissen binnen de Amerikaanse regering over het langverwachte ufo-rapport tegen The New York Times. Nu zullen de inlichtingendiensten het waarschijnlijk niet eerlijk tegen de wereld zeggen als aliens wél met hun ruimteschip het aardse luchtruim verkend hebben, maar toch.

Ook een ander complottheorie kan voortaan de prullenbak in: het is duidelijk geworden dat de overgrote meerderheid van de ruim 120 waargenomen objecten niet is veroorzaakt door het leger of door Amerikaanse technologie. Dus het Witte Huis is niet met allerlei rare, experimentele, ultrageheime zaken bezig. Alhoewel ze dit waarschijnlijk ook niet eerlijk zouden toegeven wanneer dit wel zo is.

Maar wat zijn al die ufo-meldingen, waarvan het meerendeel gedaan is door Defensiepiloten, dan wel? Het vermoeden bestaat dat het mogelijk hightech materiaal is afkomstig uit Rusland of China, zo bestaat de vrees dat de twee landen experimenteren met ultrasonische raketten, die minimaal vijf keer de snelheid van het geluid halen.

Dan geven wij misschien toch maar de voorkeur aan E.T... Het ufo-rapport wordt later deze maand officieel gepresenteerd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.