Amsterdam oefent terreur op tourist traps
Binnenland

Amsterdam oefent terreur op tourist traps.

Alle wassen beelden van Madame Tussauds in 3 minuut 15 seconden sharp evacueren. Een cursus Nachtwachtblussen. Het Achterhuis goed verstoppen. Betonblokken in de Kalverstraat tegen roedels losgeslagen provincialen. Amsterdam oefent voor De Aanslag Die Slechts Een Kwestie Van Wanneer Is En Niet Van Óf. 

De Driehoek van de stad wil op alle mensen zonder stageplaatsen, mensen met een Mohammedaans rijbewijs, mensen met een hekel aan satirische tijdschriften (of omroepen, OEI!), mensen met lage bloedsuiker, mensen met een afkeer van tienerpop- of metalconcerten, mensen met een allergie voor kerstmarkten of mensen met Lone Wolf-syndroom optimaal voorbereid zijn. 

Burgemeester Van der Laan zegt geen concrete aanwijzingen te hebben voor een op handen zijnde aanslag. Maar burgemeester Van der Laan heeft een klein probleempje: na zijn totaal incompetente gesol met de veiligheid van de Amsterdammers door het aanstellen van Marokkaanse radicalenknuffelaars als radicaliserings-expert en het geheimzinnige prutsen van zijn politiekorps over een aanrijding bij Amsterdam CS, gelooft niemand hem meer.

Wij raden u aan toeristische attracties in Amsterdam te mijden. Heeft verder niets met islam terreur te maken, maar meer gewoon met het feit dat toeristische dingen in Amsterdam eigenlijk nog erger zijn dan terreur. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →