Amsterdams tuig kopschopt kussende vrouwen 

23 november 2017 - 14:36

Ja, alwetende reaguurders. Al creëer je 500.000 regenboogpaden, lanceer je evenzoveel LHBT-campagnes en doe je er alles aan om het tot de medemens te laten doordringen: acceptatie kan niet worden opgedrongen. De enige die daar verandering in kan aanbrengen bent u zelf.

Afgelopen maandagnacht weer een gevalletje laffe mishandeling in dé schorriemorrie broedplaats van Nederland, Amsterdam.

Een gezellig avondje clubben eindigde voor documentairemaakster Denise Kelm Soares en een andere vrouw in een ziekenhuisbezoek, nadat het tweetal rond 04.00 uur al zoenend door jongeren in elkaar werd getrapt.

De 31-jarige Soares, die in Amsterdam is wegens de vertoning van een door haar gemaakte documentaire op hetfestival IDFA, werd meermaals tegen haar hoofd geschopt en hield een fikse hersenschudding over aan het misselijkmakende tafereel. De andere vrouw kreeg een aantal trappen in haar maagstreek te verwerken.

De hevig geschrokken Soares: "De emotionale aanval was het ergst. Toen de jongens wegliepen moesten ze lachen. Ze lachten om ons terwijl ze wegrenden."

De politie heeft bevestigd dat er aangifte is gedaan en doet momenteel onderzoek naar het voorval.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie