Amsterdams tuig kopschopt kussende vrouwen
Binnenland

Amsterdams tuig kopschopt kussende vrouwen.

Ja, alwetende reaguurders. Al creëer je 500.000 regenboogpaden, lanceer je evenzoveel LHBT-campagnes en doe je er alles aan om het tot de medemens te laten doordringen: acceptatie kan niet worden opgedrongen. De enige die daar verandering in kan aanbrengen bent u zelf.

Afgelopen maandagnacht weer een gevalletje laffe mishandeling in dé schorriemorrie broedplaats van Nederland, Amsterdam.

Een gezellig avondje clubben eindigde voor documentairemaakster Denise Kelm Soares en een andere vrouw in een ziekenhuisbezoek, nadat het tweetal rond 04.00 uur al zoenend door jongeren in elkaar werd getrapt.

De 31-jarige Soares, die in Amsterdam is wegens de vertoning van een door haar gemaakte documentaire op hetfestival IDFA, werd meermaals tegen haar hoofd geschopt en hield een fikse hersenschudding over aan het misselijkmakende tafereel. De andere vrouw kreeg een aantal trappen in haar maagstreek te verwerken.

De hevig geschrokken Soares: "De emotionale aanval was het ergst. Toen de jongens wegliepen moesten ze lachen. Ze lachten om ons terwijl ze wegrenden."

De politie heeft bevestigd dat er aangifte is gedaan en doet momenteel onderzoek naar het voorval.

Alle artikelen geladen. Overzicht →