André Hazes zingt voor gedetineerden
Entertainment

André Hazes zingt voor gedetineerden.

André Hazes junior, zoon van wijlen André Hazes alias de man die in elke kroeg nog steeds de baas is, gaat zijn zangkunsten tweemaal vertonen in de Penitentiaire Inrichting van Vught. Volgens de zanger gaat hiermee een langgekoesterde droom in vervulling.

Want, zo stelt clicheetje Dreetje: "Ik wist dat als ik dit wat ik nu doe niet zou doen, ik misschien ook wel ooit op het verkeerde pad zou belanden." En dus gaat hij Leef voor ze zingen met daarin de ironische tekst "pak alles wat je kan."

Het zal Willem Holleeder in ieder geval niet als muziek in zijn oren klinken. Hij wordt uitgesloten van een concert-bezoekje op de sportplaats. Terrorist Mohammed Bouyeri mocht ook al geen kaartje kopen, al is hij naar verluidt enkel gecharmeerd van het geluid van rondvliegende kogels. Ook andere terroristen zijn niet welkom.

Aan maximaal honderd gevangenen en personeelsleden van de in totaal 675 inmates de eer getuige te zijn van de mini-concerten. De mensen die aanwezig mogen zijn vertonen 'heel oed gedrag' en werken momenteel aan een terugkeer in de samenleving.

Alle artikelen geladen. Overzicht →