Angelina Jolie mishandelt auditiekindjes
Entertainment

Angelina Jolie mishandelt auditiekindjes.

Angelina Jolie mishandelde kindjes uit Cambodja psychisch door op een wrede manier te casten voor haar nieuwste film First They Killed My Father. Dat heeft ze zelf toegegeven in een interview, al ontkent ze dat achteraf natuurlijk.

De actrice - ook wel bekend van haar rol als Lara Croft - zou tijdens de audities bewust straatarme kindjes geld hebben aangeboden en gevraagd hebben wat ze er mee gingen doen, om vervolgens het geld weer af te pakken en zo een reactie uit te lokken. Keihard. Wreed. En dus is er ophef in Amerika.

Het kindje dat uiteindelijk de rol gekregen heeft, zou minutenlang naar het geld hebben zitten staren en daarna in huilen zijn uitgebarsten omdat haar familie het geld broodnodig had voor de begrafenis van haar overleden opa, blijkt uit het interview met Vanity Fair.

Zelf ontkent Jolie natuurlijk alles - want slechte publiciteit - en heeft zoals dat gaat in The U.S. of A. inmiddels een leger advocaten ingehuurd. Het tijdschrift is echter niet van plan het artikel te rectificeren, want alles staat op audiotapes.

Alle artikelen geladen. Overzicht →