Angst regeert in doelwit Zundert
Raar

Angst regeert in doelwit Zundert.

Het bloemencorso in Zundert siddert in de ijzeren vuist van de angst. Terroristen kunnen dit bruisende volksfeest bijna niet over hun hoofd zien in hun bloeddorstige zoektocht naar soft targets.

Gezien de vele Coureurs van de Vrede die met kalifatisch rijbewijs door mensenmenigten ploegen, zijn er bijvoorbeeld betonblokken neergelegd op wegen rond het corso. 

Berlijn, Londen, Nice, Barcelona en Zundert is immers een morbide rijtje, daar willen we niet in staan, nietwaar. Er is geen sprake van een concrete dreiging tegen het Zundertse bloemencorso maar dat de fleurige parade een ideaal podium is voor jihadisten om hun punt te maken, lijdt geen twijfel.

Of er ook verscherpt toezicht en/of betonblokken alsdanwel snipers op de daken zullen liggen bij de Waddinxveense Braderie, de Haaksbergse Schuttersfeesten, de Schijndelse Zwemvierdaagse, de Kleinvee-fokkerijshow te Budel, de Grootste Pompoenwedstrijd in Kudelstaart, het Kersenfestival van Drumpt, de Zandsculpturen-expositie in Appingedam of de Ponydagen van Bladel is niet bekend.

Alle artikelen geladen. Overzicht →