Anita Witzier: Omroepbazen, betaal mijn gezichtsverbouwing
Entertainment

Anita Witzier: Omroepbazen, betaal mijn gezichtsverbouwing.

De televisiewereld is natuurlijk een van de broedplaatsen van de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, maar niet bevreesd: Anita Witzier heeft een oplossing voor de omroepbazen. "Als ze me te oud vinden, moeten ze maar cosmetische ingrepen vergoeden."

Dat zegt ze volgens NU.nl in een interview met papieren menopauze Margriet. De 54-jarige presentatrice en blower heeft zelf één keer botox gebruikt. "Eén prikje. Tussen mijn wenkbrauwen. Daar heb ik zo'n diepe frons rimpel, die me enorm stoort. Meer niet, maar het is dus wel iets waar ik over nadenk."
Het Memories boegbeeld is meestal niet zo'n fan van botoxingrepen. "Ik ken iemand van mijn leeftijd die een totaal glad gezicht heeft. Er beweegt ook niks meer als zij lacht. Een ooglift begrijp ik wel, omdat je daar een veel frissere oogopslag van krijgt. Ik denk dat als je echt mooi wilt verjongen, je een minifacelift moet nemen. Keurig netjes, zodat het er natuurlijk uitziet. Van botox en fillers krijg je een ander gezicht. Met een lift niet."
Alle artikelen geladen. Overzicht →