Antifascist discrimineert deel twee
Binnenland

Antifascist discrimineert deel twee.

Oef, wie kent hem nog? Arthur 'PowNed is de SS van de journalistiek' Graaff. De dolende zeventigplusser stuurde vorig maand een onaardig mailtje, waarin bekend werd gemaakt dat PowNed, GeenStijl en WNL niet welkom waren bij zijn foto-expositie in Bussum, genaamd 'Is het vredig in Dachau?'

Destijds grepen we naar de telefoon om om opheldering te vragen. Een antifascist die erop los discrimineert, daar wilden we graag het fijne van weten. Hoe dat gesprek verliep kunt u hier lezen.

Vanmiddag organiseert Graaff in Hilversum de herdenking van de Februaristaking. Het lijstje met geweerde media heeft hij inmiddels uitgebreid. Naast PowNed, GeenStijl en WNL zijn ook The Post Online en The Daily Standard (Graaff doelt vast op Dagelijkse Standaard, maar dat nemen we hem niet kwalijk) niet gewenst.

De oorlogsjournalist claimt zelfs de beschikking te hebben over een heuse ordedienst om eventuele opnamen "tegen te houden". Wanneer zelfs de ordedienst er niet in slaagt naar de pijpen van Arthur Graaff te dansen, schroomt laatstgenoemde niet zijn enige resterende troef in te zullen zetten: de politie.

Alle artikelen geladen. Overzicht →