Antwerpse verkachtingsverdachte: fel tegenpruttelen? Nee hoor 

20 maart 2018 - 10:19

Een van de vermoedelijke daders van de verkrachting van twee Nederlandse vrouwen van 21 en 22 uit Leiden, afgelopen vrijdag in een hotel in Antwerpen, spreekt zich vandaag uit. Mohamed S. vindt de term 'verkrachting' een beetje overdreven.

"Fel tegenpruttelen deden ze niet. Ze zeiden wel eens 'stop'", zo tekent Het Laatste Nieuws uit zijn mond op. Blijkbaar is dat niet voldoende, net als het feit dat de vrouwen dusdanig gedrogeerd waren dat ze tijdens de verkrachting een paar keer in slaap vielen.

"Mijn cliënt neemt verantwoordelijkheid"

Advocaat Luc Verheyen, die S. bijstaat: "Mohamed had zaterdag meteen spijt. Daarom keerde hij ook terug naar dat hotel. Om met de slachtoffers te praten. Dat hij de namen van de mede-daders heeft prijsgegeven? "Dat zal mijn cliënt niet in dank afgenomen worden, maar hij neemt tenminste zijn verantwoordelijkheid." 

Andere daders ontkennen

De andere drie smeerlappen ontkennen de verkrachting en beweren zelfs enkel alleen maar in de buurt te zijn geweest. Wat moeilijk te geloven is. Bovendien beweert Mohammed S. dat het kwartet zich allen hebben vergrepen aan de weerloze slachtoffers.

Onderzoek in volle gang

Gelukkig zijn er volgens de onderzoeksrechter genoeg aanwijzingen om de mannen op te sluiten op verdenking van verkrachting, diefstal en schuldig verzuim. Momenteel wordt nog steeds onderzoek gedaan naar wat er precies gebeurd is en met welke drugs de vrouwen zijn gedrogeerd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie