Antwerpse verkrachtingsverdachten blijven vastzitten
Buitenland

Antwerpse verkrachtingsverdachten blijven vastzitten.

Mohamed S. en zijn kompanen die zich vermoedelijk schuldig hebben gemaakt een diefstal en verkrachting van twee Leidse meisjes in Antwerpen, afgelopen weekend in een hotel, zitten in ieder geval nog een maand vast. Dat heeft de Raadkamer in de Scheldestad vandaag besloten.

Zoals bekend gingen de twee vrouwen (21 en 22) afgelopen weekend naar de Antwerpse discotheek Roxy, om een optreden van rapper Ronnie Flex bij te wonen.

Eenmaal op de feestlocatie raakten zij in gesprek met een aantal mannen. Twee van de mannen zouden vervolgens met het, hoogstwaarschijnlijk gedrogeerde, tweetal zijn meegegaan naar hun hotel, waar zich laten nog twee anderen bijgevoegd zouden hebben. De slachtoffers zouden door de vier verkracht zijn.

De volgende dag konden de meisjes zich naar eigen zeggen weinig meer herinneren van wat er exact was gebeurd en stapten naar de politie.

Mocht blijken dat een of twee mannen zich inderdaad schuldig hebben gemaakt aan verkrachting, dan kunnen zij alsnog alle vier veroordeeld worden, wegens het niet ingrijpen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →