Russische trollenfabriek zendt sneeuw des doods 

11 december 2017 - 09:34

Yooo peepz, geniet u ook van een extra vrije dag vandaag? Wij schreven het al eerder: de Russen komen. Wat blijkt? De Russen blijven voorlopig. Gisterenavond heeft de trollenfabriek in Sint-Petersburg nog meer sneeuw naar Nederland gestuurd, wat ergens vanmiddag ons land binnen dendert.

De witte hel die ons hele voetbalweekend vergalde, heeft op veel plaatsen voor extreme gladheid gezorgd. Werknemers die vanmorgen hun levens riskeerden voor hun onderbetaalde baantje, kregen te maken met lange files.

Dat was volgens de ANWB, en dan is het dus waar, vooral zo op de A2, A7 en A27. Ondanks dat de snelwegen zo goed als sneeuwvrij gemaakt zijn, heeft de verkeersdienst liever niet dat u de weg op gaat.

Met de trein gaan lijkt ook geen goed plan, maar dat had u eigenlijk al wel kunnen weten. Er zijn teveel storingen die de NS, en dus uw gemoedstoestand, teisteren. Check hier wie/wat er allemaal niet in staat is de dienstregeling na te leven.

Profiteer dus van die geboden kans. Ga lekker de hele dag Netflixen, oerlelijke sneeuwpoppen maken (en die daarna schaamteloos op Twitter gooien), bezoek een kerstmarkt (mits op loopafstand) en wijs met uw vingertjes keihard in de richting van de Russen.

Heeft u vandaag een extra vrije dag?
Tuurlijk, de baas betaalt
Ik moet gedwongen dozen vouwen
Ik werk thuis
Iek trek outkierieng
Ik ben al 35 jaar werkzoekend
Als handhaver moet ik wel
Ik werk bij de NS, ingecalculeerde vrije dagen dit
QuizMaker
Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie