Apen dreigen G20-top India te verzieken

Apen dreigen G20-top India te verzieken 

30 augustus 2023 - 12:27

Begin september vindt in India de G20-top plaats. Hartstikke leuk, zonder die Russische gek genaamd Poetin (waarschijnlijk wel met Buitenlandminister Lavrov) en bovendien is ons landje ook uitgenodigd. Alleen, die top dreigt in het water te vallen dankzij overlast van... apen! 

Apen terroriseren namelijk het leven van de circa 30 miljoen mensen in hoofdstad New Delhi. Ze vernielen tuinen en daken en vallen onze soort aan om eten te bemachtigen. Stelletje schijtbeesten, totaal geen manieren...

Tijdens de top zouden ze voor auto's met wereldleiders kunnen opduiken of decoratieve bloemstukken kunnen opeten. En dat moeten we niet willen natuurlijk. Vandaar dat de Indiase autoriteiten keiharde maatregelen nemen. Er worden dertig tot veertig zogenoemde "apenmannen" ingezet die als taak hebben ongewenste apen uit de buurt te houden van onze geliefde wereldleiders.

Overigens zijn apen niet de enige dieren in New Delhi die de mens in de weg zitten. Straathonden zorgen ook voor overlast. Die worden dan ook op grote schaal gevangen en gesteriliseerd. Daarnaast worden ook de sloppenwijken verwijderd die zich in de buurt bevinden van locaties waar de top plaatsvindt. Die wijken zien er ook niet uit natuurlijk en al die armoede is maar pijnlijk. Wat niet weet, wat niet deert!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml