Appetijtelijke seksjuf: 'Ik was het slachtoffer'
Raar

Appetijtelijke seksjuf: 'Ik was het slachtoffer'.

Een 23-jarige docente uit de VS die volgaarne met een van haar mannelijke pupillen van bil ging, vindt niet dat zij hem seksueel heeft misbruikt. Integendeel zelfs, de knul zou juist haar hebben verleid en had ook nog eens pikante foto's van de vrouw gedistribueerd onder z'n vrienden. 

Mary Beth Haglin uit de plaats Cedar Rapids (Iowa) deed haar uitspraken maandag in de show van Dr. Phil. Daar beweerde ze te zijn gezwicht voor "de intelligentie en het intellectuele taalgebruik" van de 17-jarige jongeheer, zo meldt USA TodayDe vrouw werd aangeklaagd in juli en is ook ontslagen door haar school

"Veel mensen zien hem als het slachtoffer en mij als dader", aldus Haglin. "Vanuit psychologisch standpunt en vanuit elk ander standpunt, voel ik me echter het slachtoffer." Ze claimt dat de jongen haar herhaaldelijk mee uitvroeg voor lunch of koffie. Ook werd er lustig op los gechat. Na een forse ruzie met haar toenmalige vriendje dacht ze: "ik reageer gewoon op zijn berichtjes".

Vanaf oktober vorig jaar startten de ontuchtige copulaties. Die vonden plaats in een auto, een park en in zowel het huis van de vader als de moeder van de scholier. 

Proces komende maand

Docenten in Iowa mogen echter niet wippen met hun leerlingen, ook al zijn die meerderjarig. Het proces tegen de seksjuf start half november. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →