Argentinië <3 Max Verstappen
Sport

Argentinië <3 Max Verstappen.

Hollands trots Max Verstappen heeft te horen gekregen dat hij niet alleen in Nederland, maar ook in Argentinië enorm populair is.

Dankzij hem heeft de Formule 1 in het land een enorme impuls gekregen, weet De Telegraaf. Het 18-jarige racemonster geldt dan ook als een van de meest populaire sporters in Argentinië, melden de Argentijnse media op een persconferentie voor de Grand Prix van Hongarije. 

Verstappen reageert zoals altijd nuchter. "Dat is mooi om te horen. Helemaal omdat mijn favoriete restaurant een Argentijns steakhouse is."

In de aankomende Grand Prix in Hongarije heeft hij vertrouwen, zegt hij tegen het AD. "Monaco was vermoedelijk onze beste kans, maar ik denk dat we ook hier sterk kunnen zijn. Dat  waren we zelfs op een aantal circuits waar we het niet hadden verwacht." Toch zegt hij niet of er een zege in zit. Dat zegt teammaat Daniel Ricciardo ook niet met zoveel woorden, "maar als ik vooraf drie races had moeten aanwijzen waar we een kans hebben om minstens podium te rijden, dan zijn dat Monaco, Hongarije en Singapore".

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →