Arie Boomsma slaat twee vliegen in één klap
Entertainment

Arie Boomsma slaat twee vliegen in één klap.

BN'ers bedenken de gekste dingen in een schreeuw naar aandacht, in de veronderstelling dat de Privé en de Story er hele pagina's aan zullen wijden, met als resultaat innige gesprekjes tussen oma'tjes op zaterdagmorgen bij de kapper.

Neem nu de ideale schoonzoon Arie Boomsma. Al een tijdje niets meer van gehoord. Als Arie geen figurant is in een excuusvideo van Ismail Ilgun, ergert Arie zich aan zijn steeds dunner wordende kruin.

Tot voorkort dan. Arie werd dus langzaam kaal, kon niet meer normaal functioneren, meed plekken waar het licht overduidelijk te fel op zijn knikker scheen, lag bijkans snikkend onder de lakens. Wat te doen, wat te doen?

Uit het niets daalde het EO-licht op zijn kalende bolletje neer: een haartransplantie moest uitkomst bieden. Arie is dan weliswaar geen 18 meer, op 43-jarige leeftijd het kapsel dragen van een biljartbal is weer iets teveel van het goede.

De haartransplantatie heeft Arie inmiddels succesvol achter de rug. Nu is Arie weer blij en heeft hij twee vliegen in één klap geslagen: aandacht en haargroei. Plus een hele lange Instagram-post. Goed verhaal, lekker kort ook.

Wat zou alfmannetje Maxime Hartman hiervan vinden, denkt u?

Mijn kruin werd al een tijdje dunner. Je zag het in mijn programma’s op teevee, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide. Het ging mij steeds meer dwars zitten. Ik kreeg er last van. En met last bedoel ik dan dat ik er zelf heel veel op lette, rekening hield met waar ik zat of stond in een ruimte waar het licht van boven kwam. Ik schreef er al een paar keer columns over, onder meer in @menshealthnl Andere tekenen van ouderdom storen mij niet. Botox, ooglid correcties... dat soort ingrepen is niets voor mij. Ze veranderen je uiterlijk. Ik hoef er ook niet zozeer jonger uit te zien dan ik ben. Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon het echt te verdwijnen. Een kaal hoofd vind ik bij veel mannen mooi staan. Acteurs als The Rock, Jason Statham en Woodie Harrelson... ik verwacht dat ik de komende jaren ook vaak mijn haar kort zal scheren. Maar ik wil zelf die keuze hebben, merkte ik. En die kale kruin nam de keuze weg. Ik vond een kliniek waar ik een goed gevoel bij had. Professioneel, prettig en bekwaam. @beauclinicnederland in Nieuwegein. Afgelopen vrijdag ben ik daar behandeld. Onhandige timing natuurlijk, terwijl mijn vrouw hoog zwanger is en we nu een paar dagen allebei wat houterig door het huis strompelden, en ik in nevelen van valium voortdurend in slaap viel op de bank. Maar goed, behandeld dus... Mijn eigen haar, opnieuw verdeeld over plekken waar het dunner was. Een absolute luxe natuurlijk. En het heeft uiteraard ook gewoon met een beetje ijdelheid te maken. Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb gedaan. foto’s: @eventpixels

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Hoe denkt u over een haartransplantatie?
Echte mannen accepteren kaal worden
Achja, waarom ook niet?
www.poll-maker.com
Alle artikelen geladen. Overzicht →