Arie Boo(m)sma wil "schedels Genee, Gijp en Derksen klieven"
Entertainment

Arie Boo(m)sma wil "schedels Genee, Gijp en Derksen klieven".

Arie Boomsma is op oorlogspad. Als slachtoffers heeft hij gekozen voor de tafelgasten van het ludieke, zeer goed bekeken en bovenal alles behalve politiek correcte programma Voetbal Inside.

Aanleiding is de kritiek die Johan Derksen uitte aan het adres van Boomsma en zijn programma Uit de kast. Dat zou volgens 'De Snor' hypocriet zijn.

Het lijdend voorwerp reageerde gisteren op de aantijging in het online programma #First. Hij zei: "Soms denk ik natuurlijk ook gewoon van je moet er even heen en die jongens klappen en dan... weet je wel. (...) Dan heb ik ook echt wel zin om een paar schedels te klieven."

Wilfred Genee heeft inmiddels lucht gekregen van de 'dreigementen' en slaapt er naar eigen zeggen niet meer van. "Ik ben helemaal van slag nu. Hij is wel groot hè, die Arie?" Om serieus af te sluiten stelt Genee dat Voetbal Inside niet uit is op het schofferen van mensen, maar om zaken te relativeren met een knipoog. 

Arie Boomsma is nu trotse bezitter van een uitnodiging voor VI, hij mag komende keer een avondje aanschuiven wanneer Genee, Gijp en Derksen met veel enthousiasme vijf weken lang het WK verslaan.

Of hij daar op ingaat is niet bekend.

Alle artikelen geladen. Overzicht →