Arme gezinnen gratis naar de kapper
Binnenland

Arme gezinnen gratis naar de kapper.

Leven u en uw gezin onder of rond de armoedegrens? Ah, dan heeft u vast ook geen internet om dit artikel te lezen. Toch nemen we de gok in de hoop dat u dit leest. U kunt namelijk gratis uw haar weer eens laten bijwerken.

Daar mag u Brancheorganisatie ANKO op uw blote knietjes voor bedanken. ANKO deed vrij recent een oproep aan kappers zich aan te melden voor de actie:'Wij Knippen voor LINDA.foundation'.

Die oproep bleek allesbehalve aan dovemansoren gericht. Het aantal deelnemende kappers is zo hoog, dat maar liefst 3.500 gezinnen, pakweg 14.000 personen, in de eerste drie maanden van 2018 op de kappersstoel kunnen plaatsnemen. Helemaal graties! Hartverwarmende actie, die wij uiteraard enorm toejuichen.

In een poging het schaamtegevoel van iemand die geen geld heeft voor de kapper enigzins weg te kunnen nemen, hoeven de klanten de bon pas in te leveren na het knippen.

Afgelopen jaar werd dit initiatief voor het eerst op poten gezet. Toen bleek dat sommige mensen in hun hele leven nog nooit op het idee waren gekomen de kapper eens te bezoeken.

Bent u kapper en wilt u ook deelnemen? Aanmelden kan hier. U krijgt dan van de LINDA-foundation een supertof goodiepakket en een sticker die u op uw raam mag plakken. Zo kunt u aantonen aan de buitenwereld hoe goedhartig u bent.

Alle artikelen geladen. Overzicht →