Arrestatieteam pakt boswachterknallende Syriërs op 

29 september 2018 - 20:15

De boswachter die claimde vanmiddag te zijn beschoten in het bos op de Veluwe heeft dat blijkbaar niet uit zijn dikke duim gezogen. Een zwaarbewapend, ja echt, arrestatieteam is in de stad Hattem een woning binnengedenderd en heeft daarbij twee uit Syrië afkomstige mannen aangehouden. Beiden zijn geblinddoekt afgevoerd.

Laten we voorop stellen dat dat natuurlijk niet zomaar gebeurd. De arrestaties vonden plaats in de Azaliastraat. Volgens buurtbewoners was er al heel lang 'iets niet pluis'. Eén van de buurtjes vertelt aan de Telegraaf: "Auto’s die voorreden, volle koffers erin en een weekend weg. Een week later hetzelfde liedje weer."

Een andere buurtbewoner maakt van de gelegenheid gebruik om eens even flink uit te halen naar haar buren: "Ze krijgen alles van de Staat: uitkering, elektrische fietsen, alles. Iemand die echt vlucht voor oorlog, is van mij heus welkom. Maar dit zijn gewoon profiteurs. Ze deden eerst alles per vuilniszakje in de afvalcontainer. Dat kost iets van twee euro per keer. Oh, zei ze, dat maakt niks uit; de gemeente betaalt."

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.