Upd: Arrogant miepje doet snif-snif
Raar

Upd: Arrogant miepje doet snif-snif.

Laat de volgende twee filmpjes even goed tot u doordringen en besef dat dit soort mensen het imago van de zorgsector nu niet bepaald opkrikken.

In het eerste fragment ziet u hoe het meisje een rolstoel met daarin een bejaarde vrouw voortduwt.

Te horen is: "Kan iemand mij uitleggen waarom ik in de stad moet gaan lopen met deze oude mensen? Kan jij me dat even uitleggen misschien? Ik heb hier geen tijd voor, ik schaam me kapot. Haha, Jezus. Mag ik alsjeblieft terug naar huis?"

In het tweede filmpje reageert de 'werknemer' op het viraal gaan van de beelden.

U hoort: "Ik hoor net dat er een filmpje rondgaat dat ik heb geplaatst met oude mensen. Luister, ik ga jullie een ding zeggen. Als ik dat wil plaatsen op mijn SnapChat, dan doe ik dat. Ook al film ik jouw opa, jouw oma, jouw moeder, je tante. I don't care. Ik heb niks te maken met jou, ik heb niks te maken met jouw buurman. Als ik dat wil plaatsen, plaats ik dat. Ik heb ten eerste de persoon niet gefilmd. Het is mijn mening dat ik het gewoon schandalig vind om met die mensen door de stad heen te lopen. Als jij dat fijn vindt, kom mijn werk overnemen dan."

Update 12.41 uur: We krijgen hem net binnen, een excuusvideo. Het meisje in kwestie zegt er erg mee te zitten, "maar iedereen heeft nu eenmaal een harde en een zachte kant." Dat ze eerst 'I don't care riep'? Ja, dat komt omdat ze zoveel negatieve reacties van iedereen ontving. Hallo. Ze moet zich uiteraard wel kunnen verdedigen!"

Alle artikelen geladen. Overzicht →