Artsen India: 'Koeienpoep helpt niet tegen corona'

Artsen India: 'Koeienpoep helpt niet tegen corona' 

11 mei 2021 - 14:00

Wij vonden het al zo raar dat lieden als Gommers en Kuipers hier niet over waren begonnen maar nu weten we waarom. Artsen in India luiden de noodklok omdat een deel van de bevolking schijnt te denken dat de uitwerpselen van koeien wel eens zouden kunnen helpen in strijd tegen het coronavirus.

Zoals u weet is de koe heilig bij hindoestanen, die tachtig procent van de Indiase bevolking uitmaken. Een deel van hen kwam daarom op het geniale idee om een koeienvaccin te ontwikkelen, wat bestaat uit het op uzelf aanbrengen van een mengsel van poep en urine van het dier. Ook de koe knuffelen hoort daarbij.

Na wat yoga en rituelen worden de uitwerpselen dan met melk weer van het lichaam gewassen. Gezien het grote aantal besmettingen helpt het alleen niet echt en artsen in het land zien zich dan ook genoodzaakt om hen aan het verstand te brengen dat dit niet de bedoeling is. Daarmee dragen ze immers alleen maar bij aan de verspreiding van allerlei ziekten en nemen ze bovendien met het coronavirus een extra risico omdat ze denken dat ze immuun zijn.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.