Artsen zonder Grenzen noemt EU soort van criminele organisatie
Buitenland

Artsen zonder Grenzen noemt EU soort van criminele organisatie.

Daar kon je op wachten: de 'hulporganisatie' Artsen zonder Grenzen (AzG) die zonder ironie probeert om de EU (inclusief al het EU-volk) een soort van 'bloed aan jullie handen'-schuldgevoel aan te praten. Want leed in de vluchtelingenconcentratiekampen te Libië.

In een open brief aan EU-landen schrijft AzG dat "Europese landen een crimineel systeem van misbruik van migranten en vluchtelingen in Libië voeden, verblind door de doelstelling om mensen uit Europa te weren". 

Wie minder, minder, minder vluchtelingen in Europa wil heeft bloed aan zijn handen en ook een inktzwarte bijna psychopatische ziel: "Wat de slachtoffers doormaken zou het geweten van Europese burgers en politici moeten shockeren".

Juist ja. Je hebt vluchtelingen (GOED!), je hebt mensen die vluchtelingen willen helpen, zoals AzG (GOED!) en je hebt mensen zoals u die liever niet nóg meer vluchtelingen in hun land willen en geen azc in hun tuin willen (FOUT!).

En dan heb je nog de EU die niet eens alle grenzen opengooit voor miljoenen en miljoenen kaakchirurgen, apothekers en kinderartsen en zelfmoordende ISIS-terroristen ohnee dat is 'hysterie', dus de EU is ook FOUT!

Oplossing volgens Artsen zonder Grenzen: vluchtelingen (allemaal) met vliegtuigen en boten uit Libië ophalen en over de EU verspreiden (allemaal). No questions asked. What can possibly go wrong?

Goed of fout, zwart of wit, broden en vissen. Artsen zonder Grenzen is de nieuwe Jezus! Hosanna! Wie zei dat het vluchtelingenprobleem complex was? 

Wij zijn vast even een kruis en spijkers zoeken.

Alle artikelen geladen. Overzicht →