Asieltuig slaat en schopt truckers halfdood 

02 augustus 2017 - 09:15

Afrikaanse illegale 'vluchtelingen' hebben eergisternacht in het Belgische Gentbrugge de confrontatie gezocht met vrachtwagenchauffeurs, toen zij als verstekeling in hun vrachtwagens wilden meereizen.

Daar gingen de truckers niet zonder slag of stoot mee akkoord, wat hun op een enorme afranseling kwam te staan.

Zo werd een Poolse chauffeur, rennend voor zijn leven, door een groepje cultuurverrijkers net zo lang achtervolgd tot hij geen kant meer op kon. Zijn ongehoorzaamheid kostte hem vervolgens bijna zijn leven, hij raakte zwaargewond. Ook een Franse en Italiaanse trucker werden door groepjes migranten halfdood geschopt en geslagen.

Daarna richtten groepen multikul-paupers zich op zo'n beetje alle vrachtwagens waarin licht brandde. Van die voertuigen werden de spiegels afgetrapt. Ook caravans van toeristen werden gemakshalve even onder handen genomen.

De politie werd wel gebeld, maar die had geen tijd om langs te komen. Toen agenten uiteindelijk polshoogte kwamen nemen, vluchtten migranten alle kanten op en kon niemand worden opgepakt. Zo rollen wij in Europa.

Bij de Belgen is inmiddels een lichtje gaan branden. Gouverneur Jan Briers van de provincie Oost-Vlaanderen opteert om snelwegparkeerplaatsen te laten bewaken door het leger.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie