Fort Oranje spant kort geding aan tegen Asscher
Binnenland

Fort Oranje spant kort geding aan tegen Asscher.

Het houdt niet op met de heisa rondom Fort Oranje. Nadat wij hardhandig werden weggestuurd van het terrein en zelfs de politie een gebiedsverbod heeft gekregen, is het nu de beurt aan Lodewijk Asscher van de PvdA. 

Het zogeheten vakantiepark in Rijsbergen heeft een kort geding aangespannen tegen de PvdA-leider. Volgens Asscher zouden er "maffia-achtige toestanden" op het park plaatsvinden. Eind februari kwam hij langs bij Fort Oranje en suggereerde hij dat de camping vol zit met criminelen en dat het zo snel mogelijk dicht moet.

Daarnaast zei Asscher in Het debat van het zuiden op Omroep Brabant en L1 dat Fort Oranje niks met een vakantiepark te maken had. Hier is de campingbaas het volstrekt niet mee eens en wenst een rectificatie. Op 20 april dient het kort geding in Den Haag, weet Omroep Brabant

Wij gingen, zoals eerder genoemd, ook een paar keer langs op de beruchte camping en daar waren wij ook al niet zo gewenst. Zo werden we tijdens de ontmoeting met geweld de deur uit gezet. Dat ziet u hieronder:  

Alle artikelen geladen. Overzicht →