'Aziaten' verkrachten Brits meisje (13), popo doet niks
Buitenland

'Aziaten' verkrachten Brits meisje (13), popo doet niks.

Opnieuw zijn schokkende details aan het licht gekomen over het totale falen van de autoriteiten in de Britse plaats Rotherham, waar bendes moslimachtigen systematisch blanke meisjes in seksslavernij dwongen. Op beelden die deze week opdoken in een rechtszaak is te zien hoe een destijds 13-jarig kind aan agenten vertelt herhaaldelijk verkracht te zijn, waarna de politie niks met de aangifte doet. 

Het proces waarover The Star vandaag bericht draait om acht mannen die tussen 1999 en 2003 drie tienermeisjes ernstig misbruikten. Een van de slachtoffers deed al aangifte in 2003 - kort nadat de seksaanvallen startten - maar de politie kwam pas tien jaar later in actie. 

Het meisje werd onder meer verkracht door Mohammed Whied en Sageer Hussain, die eens zijn vrienden had uitgenodigd om het 'spektakel' te bekijken. "Hij vroeg me om te schreeuwen want hij wou dat iedereen het hoorde", aldus de inmiddels 27-jarige vrouw.

Hussain noemde het kind 'witte teef' en stompte haar regelmatig in haar gezicht als ze naar zijn mening niet goed luisterde. Wanneer tijdens het verkrachten de tranen over de wangen van het meisje liepen, noemde de 'stoere' vent haar "een huilbaby". Volgens een bericht gisteren in The Guardian is de familie van het slachtoffer uiteindelijk naar Spanje verhuisd uit angst voor de islamitische halfbeesteninvasie die het stadje Rotherham teistert.

Hussain, die terechtstaat met onder andere broer Basharat Hussain en zijn neven Mohammed Whied en Asif Ali, speelde een sleutelrol in de bende. Hij 'bevriendde' (groomde) jonge meisjes en gaf ze door aan z'n maten. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →