Baby familiedrama 020 was neefje Fajah Lourens
Entertainment

Baby familiedrama 020 was neefje Fajah Lourens.

De elf maanden oude baby die gisteren om het leven kwam bij het verschrikkelijke familiedrama in Amsterdam, blijkt het neefje van actrice, presentatrice en DJ Fajah Lourens te zijn.

Gisteren sprong een vader rond 12.30 uur met zijn baby uit een woning. Beiden overleefden dit niet. Later op de middag werd in het huis de overleden moeder van de 32-jarige man aangetroffen, die door een misdrijf om het leven zou zijn gekomen. De ouders van het kindje waren uit elkaar.

In een bericht dat Lourens vandaag op haar Instagram postte vertelt ze dat de familie gisteren hun 'lieve kind, neefje, kleinkind' is verloren. De baby en zijn moeder, het zusje van Lourens, woonden de laatste maanden bij de presentatrice.

"Een familiedrama lijkt altijd zo ver weg! Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van zulk dergelijk nieuws. Ik heb nooit durven denken dat wij ooit zelf zoiets zouden meemaken", schrijft Lourens bij het bericht. Ze vraagt om de familie in alle rust het verdriet een plekje te laten geven.

Alle artikelen geladen. Overzicht →