Upd: Politie pakt moeder dode baby op 

25 april 2018 - 16:52

Wat een lugubere vondst moet dat zijn geweest. In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam-West is vanochtend het stoffelijk overschot gevonden van een baby, volgens de politie van slechts zeven maanden oud.

Het is niet duidelijk wat de doodsoorzaak is of wat er precies gebeurd is. De politie laat daarom weten dat "alle scenario's nog open" liggen. De Telegraaf meldt dat de ouders in de woning aanwezig toen de baby om het leven kwam.

Een buurman meldt dat hij de vader vanochtend op straat zag huilen en schreeuwen. De politie was toen al ter plaatse. Volgens het AD werd de man meegenomen om een verklaring af te leggen. De recherche en forensische opsporing zijn aanwezig en doen momenteel nog onderzoek.

Update 16:52 uur:

De Rotterdamse politie heeft iemand opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de baby waarvan vanochtend het stoffelijk overschot gevonden is. Volgens de NOS gaat om de 33-jarige moeder van het zeven maanden oude jongetje.

Het is verder nog niet bekendgemaakt hoe het kind is gestorven. De recherche en forensische opsporing van de politie zijn nog steeds bezig met het onderzoek.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie