Babysitter gijzelt wodka-drinkende tieners
Raar

Babysitter gijzelt wodka-drinkende tieners.

Een Amerikaanse babysitter in Hooper heeft enkele tieners gegijzeld nadat ze erachter was gekomen dat ze haar wodka-voorraad hadden geplunderd. 

Babysitter Brittani Robinson (30) werd zaterdag opgepakt voor het vasthouden van kinderen tegen hun wil, meldt KSL.

Ze paste op haar neefjes van vijftien en zeventien, maar de zaak liep uit de hand toen de jongens enkele vriendjes over de vloer kregen en ze samen op ontdekkingstocht gingen in de alcohol-voorraad van Robinson.

Daar troffen ze onder meer bier en wodka aan. Toen Robinson ontdekte dat ze al haar wodka achterover hadden geslagen werd ze woedend. Ze dreigde de kinderen neer te schieten en te vermoorden. 

Vervolgens sleurde ze de jongens naar haar garage en begon ze verder te bedreigen. Zolang ze haar wodka niet terug zouden betalen, waren ze haar slaafjes. Ze zou anders hun gezichtjes breken. Na vijf uur was een van de jongens waarschijnlijk een beetje nuchter geworden en wist hij te ontsnappen door een raam. 

Toen de politie was gearriveerd troffen ze de andere jongens nog steeds in de garage aan. De gezellige tante bleek zelf in het bezit van marihuana. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →