Badr Hari blesseert zich weer eens: GLORY 78 verplaatst

Badr Hari blesseert zich weer eens: GLORY 78 verplaatst 

24 juni 2021 - 11:01

Het zal ook eens niet. Kickbokser Badr Hari heeft zijn neus weer eens gebroken en nu heeft de organisatie het hele evenement (met uiteraard ook gevechten in andere gewichtsklasses) maar verplaatst naar september.

Badr Hari zou het in Rotterdam-Ahoy opnemen tegen zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek. De 29-jarige Pool was al naar Nederland gekomen, maar kan nu dus weer terug. De Amsterdammer die uitkomt voor Marokko brak zijn neus tijdens een training en moet weer eens voortijdig opgeven.

Het is de zoals u ongetwijfeld weet de zoveelste keer dat hij kwakkelt met zijn fysieke gesteldheid. Tijdens zijn laatste partij tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi brak hij ook al zijn neus, terwijl hij ook zijn gevechten met Rico Verhoeven voortijdig moest staken. Misschien is het tijd om met pensioen te gaan?

Overigens heeft organisatie GLORY aangegeven dat Badr Hari wel had kunnen vechten, maar dat het sowieso het evenement wilde verplaatsen naar september omdat door het loslaten van de coronamaatregelen er dan meer geld verdiend kan worden fans kunnen genieten van dit schouwspel.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml