Balen: 'Regenachtig carnavalsweekend en 3 euro lappen voor pils'

Balen: 'Regenachtig carnavalsweekend en 3 euro lappen voor pils' 

16 februari 2023 - 10:26

Ja verdorie. Energie is onbetaalbaar, huizen zijn onbetaalbaar, kleding is onbetaalbaar, voedsel is onbetaalbaar maar dat ook carnaval onbetaalbaar wordt, dat kan natuurlijk écht niet. En dan moeten we ook nog eens in de regen staan...

We willen gewoon lekker in de zon bier zuipen en onze zorgen vergeten maar iedereen die dit weekend los wil gaan moet rekening houden met een bierprijs van liefst 3 euro per glas en dan mag je geeneens je eigen blikken meenemen! En dan hebben we eigenlijk nog mazzel: 

"Als je naar alle gestegen kosten kijkt, dan heb je het over een stijging van 20 procent," aldus horecaman Paulus tegen L1. "En dat zou eigenlijk betekenen dat je naar de 3,50 euro zou moeten gaan. Maar een pilsje is ook een psychologisch dingetje, waarbij het lastig is om prijzen helemaal door te berekenen."

En dat is nog niet alles: volgens Weeronline wordt het wisselvallig weer en is er vooral zaterdag kans op regen. Ook zondag kan het regenen, maar wordt het in de loop van de dag droog. Dus trek die poncho maar aan onder uw outfit.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml