'Barbie doet nieuwe zelfmoordpoging: springt uit raam'
Entertainment

'Barbie doet nieuwe zelfmoordpoging: springt uit raam'.

Samantha de Jong a.k.a. Barbie heeft volgens ooggetuigen een nieuwe zelfmoordpoging gedaan. Vanuit het raam van een huis aan de Korbootstraat in Scheveningen is ze naar beneden gesprongen nadat ze eerst in haar polsen stond te snijden.

"Barbie stond eerst met een mes in haar polsen te snijden voor het raam. Daarna is ze rond kwart over negen naar beneden gesprongen. Toen werd de halve straat afgezet en moesten we naar binnen", aldus een buurvrouw tegen Omroep West.

De politie wil dit verhaal niet bevestigen. Het is dan ook onduidelijk hoe ze eraan toe is. Eerder belandde de voormalige Oh Oh Cherso-ster - die de afgelopen negen maanden liefst twee abortussen pleegdeal eens in het ziekenhuis na overmatig drugsgebruik

De laatste tijd is de gevallen tv-persoonlijkheid een tikkeltje in de war. Zo was ze naar eigen zeggen helemaal klaar met het tv-wereldje, maar stond later een livestream van haar ooglidcorrectie wel in de planning en zijn (of waren?) er plannen voor een pornofilm. Even later trok de blondine zich zelfs helemaal terug uit het openbare leven door al haar social media-accounts te verwijderen.  

Alle artikelen geladen. Overzicht →