Barbie en Kim Holland besnuffelen elkaar
Entertainment

Barbie en Kim Holland besnuffelen elkaar.

Gaat het dan toch gebeuren? Samantha 'Barbie' de Jong op het witte pornodoek? De realityster en haar ervaren seksvriend Rolf Tangel hebben inmiddels de eerste gesprekken achter de rug om te kijken of er een carrière voor het duo is weggelegd bij Kim Holland Productions.

Holland verklapt dat De Jong en Tangel zelf de eerste stap hebben gezet door haar telefonisch te benaderen. Bij de afspraak die daaruit voortvloeide werden eventuele mogelijkheden doorgelicht. Aan het eind van het gesprek zouden de twee om bedenktijd hebben gevraagd "maar hadden, zo stelden ze, tussen hun oren eigenlijk al een positief besluit genomen."

Kim Holland verklaart verder vurig te hopen dat de samenwerking er daadwerkelijk gaat komen. "Barbie lijkt me uitermate geschikt voor het werk. Ze houdt van zichzelf, kan spelen met camera's en andere zaken, heeft een uitdagende uitstraling en is volgens mij hartstikke gek op seks."

Het zou de kwaliteit van de film in ieder geval erg ten goede komen wanneer Rapper Sjors ook mee mag doen. In een rol als gewillige slaaf of zo.

Alle artikelen geladen. Overzicht →