Barbie gaat 'kloosterbestaan' leiden 

16 januari 2018 - 12:00

Wij snappen er niks meer van. Was Samantha de Jong - beter bekend als Barbie - eerst nog helemaal klaar was met alle publiciteit rondom haar persoontje, liet ze later doorschemeren toch wat aandacht van u te willen door een livestream bij haar ooglidcorrectie te beloven. Nu is de Scheveningse blondine echt, maar dan ook echt klaar met het openbare leven.

Barbie heeft om te beginnen al haar sociale media-accounts verwijderd. Daar baalt u natuurlijk ontzettend van, nu u haar updates op Facebook en Instagram niet meer kunt volgen. 

Vermoedelijk - wij herhalen, vermoedelijk - is alle aandacht de voormalige Oh Oh Cherso-ster teveel geworden. Afgelopen vrijdag werd ze plotseling met spoed naar het ziekenhuis gereden, dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. De paparazzi van De Telegraaf weet te melden dat ze gisteren daaruit werd ontslagen, om vervolgens haar intrede in een zorginstelling te nemen.

Ondertussen zijn er columnisten van het AD die vinden dat wij als maatschappij ons eens achter de oren moeten krabben. Wij zaten immers kwijlend en met bier en popcorn voor de buis te kijken hoe een 'doodgewone' meid steeds gekker ging doen. Eigenlijk zijn wij dus allemaal medeplichtig.

Wij wachten ondertussen rustig op de eerstvolgende realityserie op RTL: Barbie kan het allemaal weer aan. Met de verguisde manager Jake.

Even zonder dollen: wij hopen oprecht dat het weer goedkomt met Samantha.

  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie