Barbie heeft weer aandacht: schandaal vanwege naaktfoto's in kliniek
Entertainment

Barbie heeft weer aandacht: schandaal vanwege naaktfoto's in kliniek.

Barbie en aandacht. Het zijn twee begrippen die zo langzamerhand niet meer los van elkaar kunnen worden gezien. Het was even stil rond de voormalige Oh Oh Cherso-ster, maar inmiddels staat ze weer vol in de spotlights. 

Samantha de Jong - zoals Barbie eigenlijk heet - zou namelijk voor een groot schandaal hebben gezorgd in de afkickkliniek in Schotland waar ze momenteel verblijft. Ze werd namelijk bij binnenkomst meteen verliefd op een Hagenees (hoe kan het ook anders) die daar ook verblijft maar wel gewoon een relatie (en zelfs een kind van zes) heeft.

Maar ja, daar had Barbie geen boodschap aan natuurlijk en ze stuurde zelfs naaktfoto's naar hem. Nu betwijfelen wij of wij van zulke foto's heel vrolijk zouden worden, maar goed (voor de reaguurders die het daar niet mee eens zijn, ze schijnen ook in de nieuwste editie van Privé te staan).

De man was zo slim om zich niet te realiseren dat zijn telefoon zo was ingesteld dat alles automatisch geupdate zou worden naar zijn iCloud en laat zijn vriendin thuis op de bank daar nou via de computer toegang tot hebben gehad. 

Gevolg: een groot schandaal. De vriendin stapte namelijk met dit hele verhaal naar de Privé. "Samantha heeft mijn relatie kapot gemaakt en eigenlijk wil ik hier niet mee doorgaan. Voor mij is het klaar. Ik hoop in alle rust mijn ellende te kunnen verwerken", aldus de onbekende vrouw

Alle artikelen geladen. Overzicht →